top of page
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 20.26.52.png
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png

Vaskemasiner

WMFI.png

Krav til leverandører

(a)  alle vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug forsynes med en trykt etiket i den form der beskrives i Bilag lll og for vaskemaskiner eller vasketørre-maskiner med flere tromler i overensstemmelse med Bilag X.

(b)  parametrene i produktdatabladet, som beskrevet i Bilag X, indlæses i produktdatabasen.

(c)  produktdatabladet skal gøres tilgængeligt i papirform, hvis forhandlere af vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug anmoder om det.

(d)  indholdet af den tekniske dokumentation beskrevet i Bilag Vl indlæses i produktdatabasen.

(e)  alle visuelle reklamer for en specifik model vaskemaskine og vasketørre-maskine til husholdningsbrug angiver produktets energiklassificering samt energimærkets skala i overenstemmelse med Bilag Vll og Vlll.

​(f)  alt teknisk reklamemateriale vedrørende en specifik vaskemaskine eller vasketørre-maskine til husholdningsbrug, også på internettet, som beskriver dens tekniske parametre, angiver modellens energiklassificering samt energimærkets skala i overensstemmelse med Bilag Vll l.

(g)  et elektronisk mærke i det format og med de informationer, der beskrives i Bilag lll, gøres tilgængeligt for forhandlere af alle typer vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug.

(h)  et elektronisk produktdatablad, som beskrevet i Bilag V, gøres tilgængeligt for forhandlere af alle modeller af vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug.

Krav til forhandlerne

(a)  alle vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug bærer på salgstidspunktet, også på messer, det mærke der er vedlagt af leverandørerne i overenstemmelse med punkt 1(a) i paragraf 3. Mærket skal på indbyggede produkter placeres på en sådan måde, at det er klart synligt på ydersiden foran eller på toppen af vaskemaskinen eller vasketørre-maskinen.

(b) I tilfælde af fjernsalg eller salg på internettet medfølger energimærket og produktdatabladet i overensstemmelse med Bilag Vll og Vlll.

(c) alle visuelle reklamer for en specifik model vaskemaskine og vasketørre-maskine til husholdningsbrug indeholder modellens energiklassificering samt energimærkets skala i overenstemmelse med Bilag Vll.

(d)  alt teknisk reklamemateriale vedrørende en specifik model vaskemaskine eller vasketørre-maskine til husholdningsbrug, også på internettet, som beskriver dens tekniske parameter, angiver produktets energiklassificering samt energimærkets skala i overensstemmelse med Bilag Vll l.

Teksternes ”krav til leverandører og krav til forhandlere” er baseret på Kommissionens Delegerede Forordning, der er tilgængelig nedenfor ved klikke på ”delegeret retsakt”.

EnergyLabels_washmachines_OK.jpg
Plants.png

Kontakt

bottom of page