Vaskemasiner

Krav til leverandører

(a)  alle vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug forsynes med en trykt etiket i den form der beskrives i Bilag lll og for vaskemaskiner eller vasketørre-maskiner med flere tromler i overensstemmelse med Bilag X.

(b)  parametrene i produktdatabladet, som beskrevet i Bilag X, indlæses i produktdatabasen.

(c)  produktdatabladet skal gøres tilgængeligt i papirform, hvis forhandlere af vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug anmoder om det.

(d)  indholdet af den tekniske dokumentation beskrevet i Bilag Vl indlæses i produktdatabasen.

(e)  alle visuelle reklamer for en specifik model vaskemaskine og vasketørre-maskine til husholdningsbrug angiver produktets energiklassificering samt energimærkets skala i overenstemmelse med Bilag Vll og Vlll.

​(f)  alt teknisk reklamemateriale vedrørende en specifik vaskemaskine eller vasketørre-maskine til husholdningsbrug, også på internettet, som beskriver dens tekniske parametre, angiver modellens energiklassificering samt energimærkets skala i overensstemmelse med Bilag Vll l.

(g)  et elektronisk mærke i det format og med de informationer, der beskrives i Bilag lll, gøres tilgængeligt for forhandlere af alle typer vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug.

(h)  et elektronisk produktdatablad, som beskrevet i Bilag V, gøres tilgængeligt for forhandlere af alle modeller af vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug.

Krav til forhandlerne

(a)  alle vaskemaskiner og vasketørre-maskiner til husholdningsbrug bærer på salgstidspunktet, også på messer, det mærke der er vedlagt af leverandørerne i overenstemmelse med punkt 1(a) i paragraf 3. Mærket skal på indbyggede produkter placeres på en sådan måde, at det er klart synligt på ydersiden foran eller på toppen af vaskemaskinen eller vasketørre-maskinen.

(b) I tilfælde af fjernsalg eller salg på internettet medfølger energimærket og produktdatabladet i overensstemmelse med Bilag Vll og Vlll.

(c) alle visuelle reklamer for en specifik model vaskemaskine og vasketørre-maskine til husholdningsbrug indeholder modellens energiklassificering samt energimærkets skala i overenstemmelse med Bilag Vll.

(d)  alt teknisk reklamemateriale vedrørende en specifik model vaskemaskine eller vasketørre-maskine til husholdningsbrug, også på internettet, som beskriver dens tekniske parameter, angiver produktets energiklassificering samt energimærkets skala i overensstemmelse med Bilag Vll l.

Teksternes ”krav til leverandører og krav til forhandlere” er baseret på Kommissionens Delegerede Forordning, der er tilgængelig nedenfor ved klikke på ”delegeret retsakt”.

Kontakt

Bld Brand Whitlock 114 

1200 Brussels

Belgium

+32 2 738 78 10

  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon