top of page
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 21.02.47.png
Screen Shot 2019-12-02 at 20.26.52.png

Tørretumblere

Washing machine_edited.png

Krav til leverandører

(a)  alle tørretumblere til husholdningsbrug forsynes med en trykt etiket i det format, der beskrives i Bilag lll.

(b)  et produktdatablad, som beskrevet i Bilag ll, gøres tilgængeligt.

(c) teknisk dokumentation, som beskrevet i Bilag lll, gøres tilgængeligt, hvis myndighederne i medlemslandene eller Kommissionen anmoder om det.

(d) alle reklamer for en specific tørretumbler-model til husholdningsbrug angiver energiklassen, hvis reklamen giver informationer om energi eller pris.

(e)  alt teknisk reklamemateriale vedrørende en specifik tørretumbler-model til husholdningsbrug, som beskriver modellens specifikke tekniske parametre, angiver modellens energiklasse.

(f) et elektronisk mærke i det format og med den information, der beskrives i Bilag 1, gøres tilgængeligt for forhandlere af alle modeller af tørretumblere til husholdningsbrug, der er kommet på markedet efter 1. januar 2015 med en ny model-identifikator. Det kan også gøres tilgængeligt for forhandlere af andre modeller af tørretumblere til husholdningsbrug.

(g) et elektronisk produktdatablad, som beskrevet i Bilag ll, gøres tilgængeligt for forhandlere for alle tørretumbler-modeller til husholdningsbrug, der er kommet på markedet efter 1. januar 2015 med en ny model-identifikator. Det kan også gøres tilgængeligt for forhandlere af andre modeller af tørretumblere til husholdningsbrug.

Krav til forhandlerne

(a)  alle tørretumblere til husholdningsbrug bærer på salgstidspunktet det mærke, der medfølger fra leverandøren i overensstemmelse med paragraf 3(a) på ydersiden eller på toppen af tørretumbleren, således at det er klart synligt.

(b)  tørretumblere til husholdningsbrug, der sælges, lejes eller købes på afbetaling, hvor slutbrugeren ikke kan forventes at se det udstillede produkt, som specificeret i paragraf 7 i Direktiv 2010/30/EU, markedsføres med informationerne fra leverandørerne i overensstemmelse med Bilag lV i denne forordning. Hvis salget foregår på internettet og et elektronisk mærke og et elektronisk produktdatablad er gjort tilgængelige, gælder foreskrifterne i Bilag Vlll i stedet for.

 

(c)  alle reklamer for en specific tørretumbler-model angiver modellens energiklasse, hvis reklamen giver information om energi eller pris.

 

(d)  alt teknisk reklamemateriale vedrørende en specifik tørretumbler-model, som beskriver modellens specifikke tekniske parametre, angiver modellens energiklasse.

Teksternes ”krav til leverandører og krav til forhandlere” er baseret på Kommissionens Delegerede Forordning, der er tilgængelig nedenfor ved klikke på ”delegeret retsakt”.

tumble_driers_air.jpg

Kontakt

bottom of page